неделя, 17 юли 2011 г.

Кой е Еленко Ангелов и защо ни го натрапват медиите в България?

 Еленко Ангелов Иванов, роден на 6-и Ноември 1975г. в Тетевен. Постоянен адрес гр.София, ж.к. Суха река, бл. 220, вх.Г, ет.6, ап.80

 За произхода на медийния феномен Еленко Ангелов и неговата биография на практика никой в България не говори. Дори самият той избягва да коментира семейството и живота си преди 2008-а година.

 Завършил далеч не най-престижния Благоевградски университет, специалност Психология, работил като мутра при Слави Бинев (също така като мияч на коли, радиоводещ за кратко/къде и кога не се знае/, психолог-консултант на частна практика/звучи като продавач-консултант, къде и колко пак не се знае/). И изведнъж, от нищото, през 2008г Еленко Ангелов започва да издава луксозни книги чрез невзрачното издателство "Хелиопол" и едновременно с това стартира натрапчивото му лансиране в много телевизионни предавания където да си рекламира книгите. В началото най-вече подслон му дава Нова Телевизия където си имаше гарантирано време във всички предавания и особено в предаването на "На кафе" с Гала (вече са премахнати редовните рубрики с него, но не са прекратени участията му окончателно. Новата му любима телевизия се казва ТВ7).

Как е възможно да се случи това без солиден гръб?
Самият Еленко споменава за някакъв негов "бъдещ и настоящ Спонсор(за печатното издание)". Но никога не разкрива кой е той. Напротив, след скандала с "Хелиопол" започва да твърди, че винаги сам си е издавал книгите - справка интервюто на Стойчо Керев с Еленко по ТВ7.

Съществуват сериозни улики, затова че Еленко Ангелов следва неотлъчно опорките създадени от руските служби и бившите служители на ДС. Има доказана връзка с руски секти и екзотични депутати от Руската Дума.


Темите, за които говори са буламач от взаимноизключващи се теории за  конспирации, езотеризъм, психология и др. Очевидно голяма част от българските зрители са култивирали шизофренично отношения към света. И по този начин стават лесна плячка на такива пишман проповедници на нов морал.


Еленко Ангелов се отличава с това, че буквално само копира чужди теории. За нарушения на авторски права е получил бан от youtube.com и акаунта му е бил закрит. (Но пък клипове с негови предавания свободно циркулират в youtube.com въпреки че се опита да се представи като жертва на ФБР, ЦРУ и т.н.)  Еленко Ангелов в много отношения напомня на Волен Сидеров в истеричните си нападки срещу политиката на САЩ и пестеливите си коментари за Русия. Не случайно има доказана връзка с руската секта на Виссарион и Анастасия .

Опиянен от безграничното си медийно присъствие в България все повече негови задръжки падат и се отдава на словесни оргии, които вече взеха първите си човешки жертви. Момче-шизофреник, под влияние на теориите на Еленко Ангелов за господството на рептилите, уби човек и наръга други двама:
 http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=927388
Никоя българска медия не намери кураж да види истинския подстрекател за тези ужасни престъпления.

Затова интернет остава единственото място където Еленко Ангелов ще бъде разобличен подобаващо!

Да спрем Еленко Ангелов!