неделя, 19 юли 2015 г.

Еленко - усвоява руски петродолари на воля


"Le Nouvel Observateur: 120 души в службите и 10 млн. евро годишно осигуряват руското влияние в България"



Финансирането на Еленко Ангелов отдавна не е тайна за нас. Вече и светът почна открито да говори за парите, които се наливат в медиите в България.

Всеки може да провери в интернет, че присъствието на Еленко Ангелов в TV7 е огромно.:
"Винаги в неделя", "Въпрос на гледна точка","One man Show","Комисията Павлов","На инат","Още нещо","Иван и Андрей","Пуснете водата"

Това са само част от предаванията, в които е участвал.  Едва ли по едно съвпадение всички т.нар. журналисти от тази медия са решили внезапно да канят един и същ гост. Много по-вероятно е да им е спуснат отгоре.


Естествено има участия и в други телевизии защото медиите в България са пълни с ченгета, но в телевизията на Бареков и Делян Пеевски, Еленко Ангелов се чувства като у дома си.

Парите на ТВ7  идват от КТБ. А зад КТБ стои Внешторгбанк. ТВ7 винаги е защитавала открито руските интереси както в конфликта в Сирия, така и в конфликта в Украйна. ТВ7 способства за избирането на руското правителство на Орешарски както и за назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Напоследък пуска множество готови предавания на руската RT.

Еленко винаги е бил в топли отношения с представители на ДПС така че появяването му в ТВ7 беше очаквано. Руско-депесарската мафия редовно използва свинеподобни за прокарване на своите интереси.

Трагикомично е, че медийните изяви на "борецът срещу банките" Еленко Ангелов бяха спонсорирани от най-голямата банка-пирамида в България. След фалита на КТБ, отново обикновените граждани (чрез държавния бюджет) платиха сметката, вместо тлъстите кредитополучатели.