сряда, 19 август 2015 г.

Стандартът на Еленко


Руститутката Еленко Ангелов промотира поредния руски продукт.

Еленко с телефонния измамник Иво Танев

Иво Танев от "Треска за злато" ограби хиляди бедни пенсионери, чрез импулсни телефони, обещавайки им лесни пари. На един акъл са с Еленко. Но времената са други и похватите се промениха.






Не пипай Еленко!


 Еленко Ангелов е продукт на скритата реклама на медийната мафия в България. Същата мафия, която нареди България по свобода на словото редом до Бутан, Непал и Република Конго.

Не се докосвайте до Еленко - самият той ви го казва!











"Повечето хора ПО СВЕТА И У НАС обичат интригите и харесват да се зомбират „по телевизора“ с шоута и звезди, които задоволяват емоционалните им пристрастявания към битовиЗМИЙ в пазвата, апатия, негативизъм, страх, отчаяност, безнадежност, вулгарност, БЕСНА ЧАЛГА, крадени поп ритми и амфетна рап лирика..."
  Еленко Ангелов 



















Ухаааа!!! Някой отговорен рептил е проспал медийните изяви на Еленко и сигурно ще бъде тежко наказан за нехайството си.

Дебелей и богатей Еленко, сега ти е паднало!


Еленко Ангелов консултирал фирми от 2001-ва година. Смях.


Поредната лъжа на Еленко - консултирал фирми от 2001-а година. Ха-ха-ха! 
Първата фирма на Еленко е регистрирана чак 26.7.2012 г.

Кои са тези фирми бе Шиши? На граждански договор ли си ги консултирал? Защо ги пазиш в тайна, затвори ни устата бе самохвалко. Да не би на Слави Бинев да си му давал консултации докато те е поплясквал по пухкавото вратле за недобре свършената работа като портиер? А 2008-а година вместо да се консултираш сам себе си като издател си се доверил на сектант от комуната на Висарион. Че то Йоло Денев е по-вероятно да е давал частни консултации на бизнесмени, отколкото домашен любимец прибран от улицата като теб да го е правел.  

Ако не беше телевизията, която да те рекламира безплатно благодарение на руските ти меценати, никой никога нямаше да узнае за теб!

Анелия Горгорова стана сътрудник на сектата на Висарион

-

Анелия Горгорова е поредната жертва на сектата на Висарион в България.


 Не е ясно дали е била изнудена или доброволно е станала сътрудник на сектата, но рускатa телевизия TV7 усилено ни рекламираше общия семинар на Еленко Ангелов с Анелия Горгорова от KSI.

Така че бъдещи и настоящи мениджери ограмотете се що за хора ви "обучават":

"Северния и Южния полюс не съществуват. На тяхно място има полярни отвори, които водят до Вътрешната Земя. Учените работят само по перифериите. Вижте и се събудете! Всеки тръгнал на път към отворите е спиран от гардове от Външната Земя. Факт е, че стотици висши нацистки семейства са засечени да приближават(бягат) към Антарктида с кораби и подводници преди съдебните процеси срещу нацистите  в Нюрнберг (1945-1949)"
 Еленко Ангелов,  "Лека Нощ Нещастие III" 85 стр.



Земята е куха точно като главите на лекторите!