събота, 12 януари 2013 г.

Китодар Тодоров за АЕЦ Белене

Руските секти в България се включиха в референдума за АЕЦ "Белене"

Китодар е пръв приятел с мутрата Еленко Ангелов - най-известния продукт на руските секти в България! Няма нищо случайно в това, че Китодар стана лице на кампанията на Росатом в подкрепа на АЕЦ "Белене"!


Китодар чете поредната скъпа книжка на Еленко Ангелов - "Рецепти за лично щастие и мотивация - част 1"  

Това е първата книга на Еленко, която не е издадена директно от представителя на руските секти - Стефан Калайджиев. След нашите публикации Еленко реши да си създаде свое издателство, което очевидно само проформа е негово. Но това не му пречи да го рекламират от ТВ7 - телевизията контролирана от руската VTB Bank и  директно спонсорирана с капитали на Башар Асад. Както и в предаването на bTV - "Преди обед".  bTV - собственост на Красимир Гергов служител на ДС. 


ВНИМАНИЕ!

-Китодар вярва, че гущери управляват света или поне няма нищо против хората да бъдат убеждавани в това.

-Китодар вярва, че кондензът е отрова, а не нормално физично явление или поне няма нищо против хората да бъдат плашени с това.

-Китодар вярва, че руските секти са хубаво нещо или поне не вижда нищо лошо да се сприятелява с подръжниците им в България.

-Китодар вярва, че щом те дават по всички телевизии в България значи си борец за свобода, а не си свързан с медийната мафия.


Китодар вярва, че е гот да се строи АЕЦ Белене...

Не е ли време да спрем да вярваме на идиоти когато гласуваме?