четвъртък, 15 ноември 2012 г.

Рожденият ден на Еленко - мутри и адреналинки.

Еленко Ангелов - мутреси"Сигурност за присъстващите вдъхнаха  отличените с наградата Полицай на годината “барети” (пожелали анонимност), които са неотлъчна част от компанията на Еленко."

Това гласи информацията на жълтите издания отразили светското събитие.

"Планът Ран-Ът" и "планът Дълес".


МИНЧО МИНЕВ, щатен сътрудник на ДС, е автор  на конспиративната теория за "плана Ран-ът"       

 "Планът Ран-Ът" е преработено издание на руския пасквил "планът Дълес". Негов разпространител е ченгето от ДС Минчо Минчев, който не за първи път използва техники за дезинформация. Припомнете си скъпата интернет рекламна кампания "Гласуваш за Бойко, получаваш Костов" - дело точно на Минчо Минчев и партия "Нова Зора".

В сайта си www.bgsviat.narod.ru  Минчо Минчев се е окичил с два доказани фалшификата: "Протоколи на ционските мъдреци" и "Плана Дълес".

Патологичен лъжец като Еленко.

Не случайно зависимият от руските секти Еленко поема с охота разпространението на тази лъжа. А зависимите от ченгетата медии му дават трибуна.

Еленко Ангелов и Гала стискат черепи - отврат

Гала и Еленко развиват интуицията си с енергия
 от ритуално заклани деца ?!%#@$%!?

Еленко Ангелов като пророк - документирана излагация

Еленко Ангелов и Chemtrails/Кемтрейлс


Тази снимка сигурно ви е позната или по-точно долната половина от нея. Не сте ли си задавали въпроса, че конспираторите никога не говорят за историята на снимката. Кога е направена, от кого е направена, къде първо се е появила? Защо снимката изглежда като официална, а не е  като някоя бързо и тайно заснета фотография?

Точка по точка опровержения от специалисти:
Chemtrails - опровержения


Опровержения от нормално мислещи хора като нас: ТУК

Ченгесарски номера на фенове на Еленко

 Oт създаването на фейсбук страница срещу измамника Еленко Ангелов не спират опитите инициативата ни да бъде спряна. И това върви с подигравките, че сме били тъпи, безобидни и никой не ни вярва.

Ето няколко документирани примера: