четвъртък, 15 ноември 2012 г.

"Планът Ран-Ът" и "планът Дълес".


МИНЧО МИНЕВ, щатен сътрудник на ДС, е автор  на конспиративната теория за "плана Ран-ът"       

 "Планът Ран-Ът" е преработено издание на руския пасквил "планът Дълес". Негов разпространител е ченгето от ДС Минчо Минчев, който не за първи път използва техники за дезинформация. Припомнете си скъпата интернет рекламна кампания "Гласуваш за Бойко, получаваш Костов" - дело точно на Минчо Минчев и партия "Нова Зора".

В сайта си www.bgsviat.narod.ru  Минчо Минчев се е окичил с два доказани фалшификата: "Протоколи на ционските мъдреци" и "Плана Дълес".

Патологичен лъжец като Еленко.

Не случайно зависимият от руските секти Еленко поема с охота разпространението на тази лъжа. А зависимите от ченгетата медии му дават трибуна.

Крадецът вика "Дръжте крадеца"!

Когато човек от Държавна Сигурност обвинява външни сили, че са ограбили България значи тук става въпрос за огромна и нагла лъжа!!!

Каква е истината?

Няма никакъв "План Ран-ът" за ограбване на България, има ченгета и само ченгета, които лъжат мажат и крадат.

Ето и част от фактите:
5000 от кредитните милионери са агенти на Държавна Сигурност!!!
Банкерите на прехода - Асен Друмев, Чавдар Кънчев, Георги Агафонов,  Атанас Тилев също са агенти на Държавна Сигурност!!! Собственикът на най-мощната медия в България - бТВ,  Красимир Гергов,пак е от Държавна Сигурност. Собственикът на най-голямото частно радио - Дарик радио, Радосвет Радев, отново е от Държавна Сигурност. И т.н. и т.н.

Всички лостове в държавата бяха овладяни от хора на Държавна Сигурост. Т.е. колегите на автора на конспирацията "План Ран-ът" - Минчо Минчев - са истинските разорители на България.


 Искаш ли да спечелиш простия човек, снеми отговорността от плещите му!

 Според Еленко българинът не носи никаква отговорност за съдбата си. За всичко са виновни американците!

 Те са ни научили да крадем, те са ни научили да слушаме чалга, те са ни карали да гласуваме за мутри на всички избори.

 Според теорията на Еленко, Луканов се е допитал до американските икономисти за съвет как да ограби България?! Милия Луканов и всички останали ченгета специализирали в Москва, които станаха "строители" на съвременна България. Били толкова неопитни в краденето, че се наложило да си викат експерти от Запад.

 Имало секретно приложение, което само Георги Тамбуев бил прочел. Ами ние пък имаме данни, че това приложение му е било подхвърлено от руските тайни служби и му било представено като автентично. Да не забраяме, че Георги Тамбуев е член на партията, която направи България от най-мощната икономика на Балканите в най-бедната след Албания страна. Партията, която изпълняваше диверсия срещу собствения си народ в услуга на сталинския мракобеснически режим избил десетки милиони невинни свои граждани.

Защо точно България?

 Еленко няма отговор и на въпроса защо американците само България и Русия успяха да разорят (и без това никой от проституиращите журналисти не му го задава), какво им пречеше да посегнат и на Словения, Чехия, Унгария, Полша, Естония, Южна Корея, Япония и т.н.?  Очевиден е факта, че страните, в които руските ченгета имат неограничена власт корупцията и мизерията са огромни. 

 И когато фактите са безспорни идва момента за тежката артилерия в лъжите. Намесват се извънземни, гущери, маи. Народът се облъчва всекидневно с долнопробни ТВ предавания изпълнение със сензации, клюки, секс, риалита, паранормални езотерики и "мъдрости".

 Еленко с охота яхва руско-ченгеджийския пасквил за плана Ран-Ът и става негов говорител. (За повече информация относно връзките на Еленко с руските тоталитарни секти прочетете това.) А телевизиите, като че ли само това и чакат - отварят широко вратите си за него и други като него. 

Руската истина, най-голямата правда!

 И откъде ще дойде истината? Разбира се от .RU    www.bgsviat.narod.ru - сайт създаден от партия "Нова Зора" ръководена от сътрудници на Държавна Сигурност, като Минчо Минчев. Партньори на БСП.  

 Та това подобие на сайт е пълно единствено и само с дебелашки лъжи като тази:

"В началото на “Студената война” – 1947 г. - Алън Фостър Дълес – първият шеф на ЦРУ - заявява: “Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ"."

Кой измисли Планът Дълес?

 Естествено следите отново водят до Русия. Оказа се, че руски автори са си съчинили плана Дълес: http://en.wikipedia.org/wiki/Dulles'_Plan  Сефте! Русия не за първи път фабрикува подобни пасквили. Доказаният фалшификат "Протоколите на мъдреците от Сион" например е дело на Матвей Головински - човек също от руските тайни служби! Чест прави на Българския Антифашистки Съюз, че се е усъмнил в достоверността на плана Дълес - вижте техните аргументи. Оказва се че разпространяваният текст практически дословно съвпада с думите на един от героите на публикувания през 1971 – 1976 г. роман на Анатолий Иванов "Вечният зов". Текстът е много кратък и некоректен за план за информационна война, а стилът е далече от официалния.

Кой разврати руснаците?

А на тази илюстрация са руснаците, които шефът на ЦРУ Алън Дълес е бил решил да развращава през 1947г.

През 1944 и 1945 година съветски войници изнасилват 3 000 000 (три милиона) жени и деца. Факт! Дори жената на бившия канцлер Хелмут Кол, когато е била 12 годишна е станала жертва на "руския морал"* и цял живот не може да се отърве от кошмарите на детството си. Да твърдиш, че американците са развратили руснаците единствено доказва, че изнасилваш истината! Такова безсрамие подхожда само на свинеподобните като Еленко Ангелов и други комуноиди.

"Планът Ран-Ът" - българската версия на "планът Дълес"

Измислицата за "плана Ран-Ът" е вдъхновена от болшевишката измислица - "Планът Дълес"!
Тъпите ченгета сами се издават откъде са измислили глупостите за Ран-Ът като вмъкват в публикацията си цитати от плана Дълес. Българските комунисти, по подобие на руските си господари, винаги търсят външни врагове за да оправдаят тежкото морално и икономическо положение на собствените си страни. Не случайно ченгето Минчо Минчев, което е пръв апологет на Държавна Сигурност и режима в Русия, е изкопирал схемата на манипулацията на плана Дълес и я е приложил в България. Планът Дълес е например често цитиран от Жириновски - този антисемит с руско-еврейски произход, който е доказано психично болен с постоянните си побоища в парламента и по телевизиите. Типичната агресивна руска свиня. Това е и целта на манипулацията за плана Ран-Ът: Психично болни и агресивни хора като Волен Сидеров, Стефан Калайджиев и Еленко Ангелов да го цитират постоянно.

Както се казваше навремето:
 "20 години плодотворна размяна на циркови номера между СССР и България"

 За разлика от Коритаров, който посмя да се усъмни, че Путин е замесен в наркотрафик и бе незабавно уволнен от руския посланик, Еленко знае, че да се плюе по САЩ не само, че не носи никакви рискове, но дори ще му даде медийна слава и тлъста банкова сметка.

 Та ето го парадокса - планът на американците Ран-Ът доведе на власт хора, които за една дума срещу Русия пращат сериозни журналисти в трета глуха, а за громене на рептилите от САЩ издигат палячовците в медийни звезди.


 Сред най-голямите привърженици на конспирацията "Ран-Ът" са скинарите и ултрасите!




*Важно уточнение: Ние не сме против руския народ, макар и той, както всички народи по света, да има своите грехове. Напротив! Едни от най-достойните личности в света се раждат именно в Русия. Руснаците както и евреите са народи на крайности. Те имат светци, каквито никъде другаде няма да намерите, но имат и мракобесници, които също никъде другаде няма да срещнете. 

Не робуваме на клишета за добри и лоши народи!


Няма коментари:

Публикуване на коментар