петък, 27 октомври 2017 г.

Суетата на Еленко Ангелов

Часове след публикуването на снимките, в които се сравняват поведенческите стереотипи на Еленко Ангелов и Николай Бареков (виж по-долу) страницата ни във Фейсбук беше спряна поради личностни подигравки...


Въпреки мускулите на Еленко, той крие в себе си една нежна и наранима душа. Когато той пуска снимки на публични фигури преправени на гущери всичко е ОК. Но когато го сравнят самия него с прасе или с Николай Бареков настъпва световна катастрофа. Същото се случи навремето и с vbox7.

Еленко не понася никаква критика и осмиване. Той е безкрайно суетен и слаб човек и затова , въпреки приятелите си мутри и анаболовата си осанка, е слаб и зависим човек.

Всичко това може само да ни радва, Еленко е безкрайно уязвим, както и цялата му ченгеджийска пасмина, която го поддържа.

Американската компания Facebook, със собственик евреин, свали страницата ни във Фейсбук за да опази достойнството на трътките и бузките на рубладжията Еленко Ангелов. И после ние сме били соросоиди и слуги на световния ционизъм :) 

До нови срещи Еленко. "Жълти зъбки, нерви лабави..."