събота, 17 ноември 2012 г.

Еленко Ангелов - подстрекател на убийство

Еленко Ангелов, чрез своя издател Стефан Калайджиев, е доказано свързан с руски тоталитарни секти. Които са пряко отговорни за смъртта на Марио Нушков. Но случаят с психично болния ученик, който е ръгал с нож "влечугоподобни" лежи изцяло на съвестта на Еленко Ангелов и на всички журналисти дали  трибуна на идиотските му теории за рептилите, които владеят света.




Еленко Ангелов е близък до сектата на Анастасия

Както вече писахме издателят на книгите на Еленко Ангелов е Стефан Калайджиев.
А Стефан Калайджиев има връзки както със сектата на Висарион, така и със сектата на Анастасия. За съжаление вече има и смъртен случай на младеж попаднал в пипалата на сподвижниците на Еленко Ангелов. И затова са виновни нашите продажни медии, които продължават да дават трибуна на УБИЙЦИ!

Може би не знаете, но сектата на Анастасия си има и партия у нас - Българска Родна партия. Сред нейните учредители е и приятелят на Еленко - Стефан Калайджиев, а сред гостите на събитието са Виктор Медиков и Григорий Грабовой. Виктор Медиков е депутат от Руската Дум, който също громи Запада и възхвалява Путин като полубог.

"Двама са силните в света днес: Путин и Мегре. Русия е щастлива страна. Руснаците са най-щастливите хора. На тях първи им бе махнато булото от очите, разкрити им бяха велики знания", уверява бившият депутат и активен "кедрозвън". Единствено чрез развитието на родовите имения на Анастасия Русия може да се превърне в райска градина, твърди Медиков.
 сп."Тема"

Ето какво представлява и Григорий Грабовой:
"Само трябва да се знае, че въпросният Грабовой беше обещал на майките на децата от Беслан, загинали при атентата в училището при откриване на учебната година, ДА ГИ ВЪЗКРЕСИ срещу определена сума, беше взел доста пари от тях... "
https://dveri.bg/component/com_content/Itemid,100723/catid,14/id,1880/view,article/


Рептили или свинеподобни управляват България?

рептили или свинеподобни
Рептили или свинеподобни управляват България?
По-скоро свинеподобните са измислили теорията за рептилите за да могат да отклонят вниманието от себе си!