вторник, 7 юли 2015 г.

Работническо Delo.bg и Еленко Ангелов

Еленко Ангелов е популярен с непрекъснатото рециклиране на долнопробни конспиративни теории. Напомня уредите за извличане на вода от урина.  Едно безкрайно циклене на едни и същи предъвквани клишета. Zeitgeist, извънземни,кемтрейлс, квантово ниво, секс, zeitgeist, извънземни,кемтрейлс, квантово ниво, секс....

Реално не е възможно човек, който постоянно ходи по барове в компанията на ченгета, порно-актьори, депесари и недотам елитни проститутки да му остане време да измисли нещо свое.

Ето ви тригодишно прясно притоплено:

http://www.bolgari.net/dzhon_pyrkins:_az_biax_ikonomicheski_ubiec-gl-1161.html
http://delo.bg/positions/all-we-need-is-kinti-elenko-angelov/

Авторът на незнам си колко книги Еленко Ангелов за не знам си кой път просто преписва чужди неща. И от кого преписва? От ортаците на доносника Петър Манджуков!
Сайтът bolgari.net  е с издател и основател Ивайло Дачов. А Ивайло Дачов е бил лидер на националистическа организация "Гвардия" докато Боян Расате е бил шеф на политическия й съвет.

Петър Манджуков е станал архонт благодарение на пловдивския митрополит Кольо лудото. А Кольо лудото е свързан с Бареков и сливенските гей-гонители и убийци - братята Евгени и Силвестър Янакиеви. А братята пък са чести посетители на ТВ7 (по времето на Бареков) и Карбовски. Където пък Еленко Ангелов и досега кибичи благодарение на грешните пари на КТБ и руската Внешторгбанк. Т.е. отново и отново едни и същи свински черва се влачат по пътя на медиите и парите.