четвъртък, 20 август 2015 г.

Топ 10 бизнес правила от Еленко Ангелов

Семинар Еленко Ангелов


1. Крадете. Занаят не се учи, занаят се краде. Всички крадат, крадете и вие. Ако можете променете го малко за да не се набива 100% на очи, че е откраднато. Бил Гейтс окраде Стив Джобс, та вие ли ще се правите на светци. Няма светци. Всички сме в лайната.

2. Лъжете. Хората обичат да ги лъжат. Ако не беше така щяха да си избират честни политици. Лъжата най-бързо и безпрепятствено стига до разума, сърцето и джоба на човека. Няма как да продадете нещо без да лъжете защото конкурентите ви вече са излъгали. Докато истината си обуе гащите лъжата вече е обиколила света!

3. Сприятелете се със силните на деня. Силните на деня са ченгетата, мутрите, шоумените и не на последно място курвите.

С ченгетата и мутрите ще вдъхвате респект, че с вас шега на бива. Те ще ви осигурят пропуск до масмедиите, където здраво ще хванете публиката за топките.

Шоумените са аятоласите на простолюдието. Те им задават дневния ред на мислите. Те диктуват кое е добро и кое зло. Разчитайте на тях за да бъдете причислени към "добрите".

Курвите - мъжките и женските - могат да ви отворят врати, които нито един приклад няма да успее да отвори. Чаталът и задните отверстия са слабото място на всички хора с власт. Една крепост винаги се атакува през най-слабото й място.

Ласкайте ги всички до пръсване. Без мярка. Ако не можете да спечелите приятел с комплимент направете го с много комплименти и безсрамно подлизурство. Когато е нужно правете си селфита с тях и ги показвайте за да разберат всички, че сте част от "елита".

4. Медиите, идиот! Точка 3 ще ви помогне. Без медии сте загубени. Когато трябва - ще говорят за вас, когато не трябва - ще мълчат все едно не съществувате. Хората от точка 3 ще ви представят на съответните продуценти и медийни шефове. Вие имате нужда от слава, те имат нужда от лайна. Ще се договорите!

5. Ласкайте зрителя, слушателя, читателя, клиента до дупка. Говорете им как те са най-добрите, как само вие ги разбирате, как неуспехите им се дължат на другите, а успехите им се дължат на самите тях. Убедете ги, че сте от един отбор. Хората са безкрайно суетни, вечно недооценени и комплексирани. Хранете самочувствието им, накарайте ги да се чувстват уникални, накарайте ги да се чувстват богове и господари на живота си и те ще ви се отблагодарят с покорност. Покорност, която ще ви възбуди до краен предел. Тоталната власт е по-приятна от всеки наркотик или плътска наслада.

6. Презирайте зрителя, слушателя, читателя, клиента защото те са само тираж, оборот и нищо друго. Хората са тъпи и доверчиви по природа - това е вашия капитал. Визуализирайте си ги като хамстери, които нищо не разбират, докато вие контролирате играта. Всеки трябва да си знае мястото, те са тор, вие сте върха на хранителната верига. Такива са законите на природата. Радвайте се, че вие сте отгоре.

7. Участвайте в благородни каузи. Снимайте се за благородни каузи. Усмихвайте се. Натяквайте до припадък участието си в благородни каузи. Дали за котенца, раци, поведение на пътя - няма значение. Не е нужно после да осиновявате котенца или да карате трезвен. Важното е да участвате в кампании и всички да разберат за това.

8. Бъдете Дон Кихот. Борете се срещу могъщи, страховити (и несъществуващи) врагове. Хората трябва да имат усещането, че сте си сложили торбата в главата. Нужно е заради т.9

9. Никога не нападайте и не споменавайте поименно Васил Божков - Черепа, хората от ТИМ, руския посланик, Валентин Златев и т.н. Така и така в т.8 хората ви разбраха, че се борите с интергалактическите ни врагове няма защо да се набутвате с тия дребни риби.

10. Бъдете гъвкави. Ако не слизате от екран, напишете в личната си страница, че телевизията ни прави по-тъпи. Ако сте момче или момиче на повикване, споделете в няколко интервюта, че най-много мразите курварлъка в прекия и преносен смисъл. Ако сте усвоили добре т.6 не спирайте да предупреждавате другите, че вие сте един от малкото останали честни хора на този свят.

"Теория и много практика с най-успешния лектор и обучител в България – психолога Еленко Ангелов" 

Не купувайте книгите на A&T Publishing, не пазарувайте от Booktrading !!!

Издателството A&T Publishing пере пари

 на руските секти Висарион и Анастасия.

Уличеният във връзки с руски секти Еленко Ангелов избяга от издателство "Хелиопол" за да не се набиват на очи връзките му с руските секти. На помощ му се притече издателството  A&T Publishing, което му даде подслон въпреки неговата репутация на мутра, плагиатор и измамник.

Красимир Христов Александров, собственик на  "А и Т Пъблишинг", е и собственик на "Буктрейдинг" ЕООД.