събота, 29 август 2015 г.

ДеПеСарка на Еленко е ПиаРка


Няма нищо случайно във връзките на Еленко Ангелов със ДПС. Нито му е за първи нито ще му е за последен път. Еленко е с гарантирано постоянно присъствие в медиите на Делян Пеевски. В приятелски отношения е и с друг известен ДПС кадър - Светослава Рудолф:



Патриция(Петя) Кирилова бивш светски репортер в  "Нощен Труд" и "Плейбой" пораснала за няколко нощи до собственик на ПР-агенция ВИП Комюникейшън и президент  на модна агенция "Евромоделс".  Патриция Кирилова е известна още като PR-ката на поп-фолк елита.



Ето какво пише за нея в-к "Сега" по повод номинирането ѝ за кмет от ДПС:
Телевизионният водещ и президент на модна агенция "Евромоделс" Патриция Кирилова е кандидатът на ДПС за кмет на "Лозенец" в София. Името на агенцията нашумя покрай скандала с "Булгартабак", когато се появиха информации, че 6 нейни манекенки са похарчили над половин милион лева на компанията. Задачата на красавиците била да обикалят морските дискотеки и да палят със запалки "Булгартабак" цигарите на туристите. Прокуратурата и икономическа полиция извършиха обиск, за да открият каталози с манекенките на "Евромоделс", на които стои рекламата на "Булгартабак". Такива обаче не бяха намерени. Кирилова е светски репортер в "Нощен труд", "Плейбой" и тв "Веселина".