четвъртък, 15 ноември 2012 г.

Еленко Ангелов и Chemtrails/Кемтрейлс


Тази снимка сигурно ви е позната или по-точно долната половина от нея. Не сте ли си задавали въпроса, че конспираторите никога не говорят за историята на снимката. Кога е направена, от кого е направена, къде първо се е появила? Защо снимката изглежда като официална, а не е  като някоя бързо и тайно заснета фотография?

Точка по точка опровержения от специалисти:
Chemtrails - опровержения


Опровержения от нормално мислещи хора като нас: ТУК

   В случая е обяснено, че няма нищо тайно и това е нагледна снимка от тестови полети на пътнически самолети. И тъй като в тези полети е нужно да се симулира присъствие на пътници техните места са заети с варели вода. Тъй като баланса на самолета е от голяма важност! Няма да карат живи хора да участват в изпитанията, я?

Но да оставим снимката. Има още  много нелепици около историята със следите в  небето. Не разбирам защо когато е ясно времето се скъсват от пръскане и то през светлата част на денонощието. Не може ли да пръскат когато е тъмно или е облачно. Не могат ли да пръскат, така че цветът да се слива с небето и така да стават невидими следите. И защо тези бели следи не се вижда да слизат надолу, а си седят само горе. Или може би отровните вещества са невидими и те слизат  надолу, а белия пушек е сигнализация за всички фризьорки, таксиджии и неукрепнали юноши да знаят, че в момента се пръска и да си седят вкъщи?

А логистиката? Представяте ли си  колко хора трябва да са ангажирани с пълнене на резервоари и организиране на полетите. Каква ще е тази непробиваема конспирация, в която участват хиляди служители. И нито един да не каже - да, аз пълнех резервоарите с това и това. Толкова много радари има навсякъде - всички ли са в конспирацията? http://www.flightradar24.com

И за какво е аджеба това пръскане? Просто ей така за кеф, да умират хората бавно? А рептилите сигурно са имунизирани? И защо пръскат със самолетите на НАТО използващи въздушните коридори на НАТО? А в Русия примерно нямало такива следи ?!?!?!?!?! Каква е тая идиотия да пръскаш съюзниците си и собствения си народ, а да жалиш враговете си?

И най-важното - след като ни пръскат с отрови това би било лесно да се установи. Има си лаборатории, които могат да открият наличието на съответните вещества. Другарите кемтрейлози обаче удариха пак на камък - институтът "Пушкаров" изследва вече техни проби и не установи наличието на каквито и да е било опасни вещества. Естествено според тях в "Пушкаров" работят само агенти на ЦРУ, които са манипулирали резултатите. Но тогава мога да им предложа вариант да дадат проби без да се представят кои са, в която и да е световна лаборатория. Но не, те предпочитат да се окайват, че всички били подкупени и заради това не им се получавали изследванията.

И ако имаха поне малко желание да разберат истината, щяха да попитат в някой форум на авиолюбители доколко са основателни притесненията им за Кемтрейлс. Обаче и хората в специализираните форуми също са в конспирация срещу прогресивното човечество!? Очертава се световен заговор на умните срещу тъпите!

http://www.aerohroniki.com
http://forum.bgspotters.net/viewtopic.php?f=20&t=2825
Още едно опровержение на кемтрейлс

Забележете как неграмотните конспиратори са готови да дават акъл дори на хората, които са професионалисти в съответната сфера!

Не е лесно да громиш американските конспирации - всички умни хора са подкупени и не казват истината затова за простите остава само варианта на бавната и мъчителна смърт пред телевизорите :)

П.С. Като казах телевизори... Как стана така че бойците срещу най-силните в света - репитилите - имат такава власт в БГ  медиите?  Познавате ли нещо по-продажно от българска телевизия? Кога БГ телевизия е заставала срещу силния на деня? Гледали ли  ли сте по българска телевизия разследване срещу злоупотребите по най-високите етажи във властта. И защо като не ги е страх от всемогъщите рептили ги е страх от най-обикновени боковоци,ТИМ-аджии, черепи, гришаганчевци и дребни местни банкерчета?

Вижте още:
Chemtrails - опровержения - опровержения от специалисти

Няма коментари:

Публикуване на коментар