четвъртък, 15 ноември 2012 г.

Рожденият ден на Еленко - мутри и адреналинки.

Еленко Ангелов - мутреси"Сигурност за присъстващите вдъхнаха  отличените с наградата Полицай на годината “барети” (пожелали анонимност), които са неотлъчна част от компанията на Еленко."

Това гласи информацията на жълтите издания отразили светското събитие.


Радост за всяко новоизгряло парвеню е да направи личния си празник обществено достояние. А ако може да покани и няколко мутри и блондинки значи вече има статут на народна звезда. Еленко може да е враг на Световната банка, МВФ и правителството на САЩ, но е пръв приятел с българските мутри. Г-н Подсказвач не се различава по нищо от зетят и внукът на Тодор Живков.


Лени трябва да забрани на фотографите да го снимат отляво и отгоре! Не разбирам как може да се обижда когато го наричат свинеподобен. Може би като се замисля има по-общо с дивата свиня отколкото с домашната, но все пак приликата е очевидна! Но ако беше само физически оприличаването бихме се въздържали да го осмиваме. Проблемът на Еленко е, че няма скрупули и е всеяден като свиня. Неговия тюрлюгювеч от взаимоизключващи се теории за конспирации е най-яркото доказателство за това. Иска да стане известен и богат на всяка цена затова не подбира средствата.



Ето я и "бившата барета Боби Огнянов". На мен ми звучи като "бившите барети братя Галеви". Естествено мутрите вървят в комплект с треторазрядни журналисти женени за богати мафиоти като Светослава Рудолф (Бивша Тадаръкова), четвърторазрядни артисти като Фахрадин и разбира се адреналинки, чичолинки и всякакви други кукли за забавление. Фалш до дупка и натрапчиво себепоказване. Еленко Ангелов демонстрира трайно влечение към мутренското. Преди беше Слави Бинев, а сега пък е Боби Огнянов. Някакво особено вдъхновение ли получава от подобни мъже? Остава ни само да гадаем.

Можете ли да си представите съвременно българско парвеню без ПР агенция? Ужас! Това е все едно да те видят по бели гащи в МОЛ-а. Запомнете това име: "ВИП Комюникейшън/ VIP Communication"  с главен мениджър бивш кандидат кмет на ДПС - Патриция Кирилова. Депесар се грижи за медийния уют на психично болния психолог! (Оттук нататък всички свързани с Еленко ще бъдат изобличавани до дупка.) Изключително бездарна агенция съдейки по качеството на снимките направено като със сапунерка. Но когато си ВИП персона губиш реална връзка с реалността и си готов да ръсиш пари за всякакви флинтифлюшки и снобски изпълнения.

Очевидно освен слава, борбата срещу най-силните в света - рептилите и масоните му носи много пари! Що за бунтари са това, които вместо да жертват парите, здравето и живота си не престават да дебелят и богатеят.

Руски секти, мутри, жени на мутри - в такава компания се громи най-лесно световния империализъм!

Внимание!
 Бунтарите срещу САЩ са застрашени от скоростно забогатяване и затлъстяване!
 Майкъл Мур е пръв борец срещу капитализма и банкерите в САЩ - това не му пречи да живее охолно като милионер. И през ум не му минава да се раздели с богатството си.

Долу свинеподобните лицемери!


Ето и цялата дописка за събитието:

"Боби Чолакова

Психологът празнува и втори тираж на новия си бестселър


Неподозирани танцови и певчески заложби блеснаха на 37-ия рожден ден на звездния психолог Еленко Ангелов, който събра в Къщата за забавления на Август Попов „ОБРАЗЦОВ ДОМ” популярни актьори, музиканти, журналисти и много приятели. Частното парти представи и новата книга на рожденика „Рецепти за лично щастие и мотивация” I, която за кратко се превърна в бестселър с втори тираж за по-малко от месец.



Макар и закъснели заради артистични ангажименти за духването на свещичките към партито се присъединиха Китодар Тодоров, Владо - Кули от Братя Мангасарян, режисьорът Николай Мутафчиев с половинката си актрисата Мира Бояджиева, DJ VaGro - Васко Громков, както и музиканти от Софийската филхармония, които забавляваха гостите с бас кларинет и уникални импровизации. Сигурност за присъстващите вдъхнаха отличените с наградата Полицай на годината "барети" (пожелали анонимност), които са неотлъчна част от компанията на Еленко.



Рецептите за щастие вдъхновиха за щастливи разговори разследващата журналистка Светослава Тадаръкова, журналистката и ПР Патриция Кирилова, завърналият се от Италия фотограф и актьор Алекс Ломски, радиоводещата Калина Стефанова, писателят Димитър Божанов, живеещата в Испания писателка Таня Илиева, адреналинката Жана и много други. Звезда на партито стана племенницата на Еленко – Ангела, която смело се включи в неговите интервюта.
Гостите на рожденика се запознаха и с цялото семейство на рожденика. Към рецептите за лично щастие огромен принос имаха и вината ETHNO, чието послание към смелите, дръзките, модерните, новите.....симпатичните бунтари, които определят правилата, допадна на всички гости и на виновника за събитието.

Снимки ВИП Комюникейшън


Best Regards:

VIP Communication PR

София, кв. Изток
ул. Николай Хайтов 2, вх. Г, ет.4, офис 10

София 1000
Ул. „11 август” 26

Patricia Kirilova - CEO
Nina Nikol - CEO

http://www.facebook.com/vipcommunication.pr
www.vipcompr.com"


Няма коментари:

Публикуване на коментар