петък, 16 ноември 2012 г.

Пророк Еленко


"Дали от шамарите, или от нещо друго, пророк Еленко внезапно започнал да гледа в бъдещето


Сладкодумният Еленко Ангелов, който разтяга локуми за тайните на невидимия свят при Гала, някога бил обикновен охранител от ордата на Слави Бинев. Колкото и да звучи невероятно, пухкавелкото по цяла нощ висял пред БИАД, където претърсвал клиентите. За съжаление, тогавашният му работодател Слави Бинев съвсем не бил доволен от работата му. Младокът постоянно правел гафове, които изкарвали от нерви колегите му.

Освен това Еленко не се отличавал нито с бързина, нито със схватливост и съобразителност. Въпреки това го тресяла болната амбиция на всяка цена на „изплува” от родния си Тетевен и да остане в Меката на благоденствието София. Мечтата му тогава била прекършена от самия Бинев, който уволнил младежа. Тъй като постоянно се натрапвал в БИАД и просел връщането си на работа, негов колега охранител го понатупал.
Дали от шамарите, или от нещо друго Еленко Ангелов внезапно бил осенен от дарбата на гадаенето. Постепенно запонал да разбира от аури, чакри и от психология. Мистичното му станало втора природа. Към днешна дата той се изживява в ролята си на пророк в предаването „На кафе”, като най-големите му пророчества са свързани с банките – виновници за всички човешки злини."

източник chudesa.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар