понеделник, 31 декември 2012 г.

Деян Колев (аура камера) - приятелят на Еленко

Представяме ви "капитана на ескадрилата на Сириус" и (бивш) пръв приятел на Еленко Ангелов. Този наркоман е бил допускан многократно(сам или с Еленко) в TV7, BBT, БНТ, БНР и НОВА да развива свободно теориите си!!!

No comments!



Деян Колев:"Значи фондация "Сириус" е готова вече. Всички които искат да инвестират средства в бъдещето, в това да бъдем... индиго съществата да дирижират нещата в тази страна,могат да инвестират както във фондацията така и във всички наши програми, които ще публикуваме до 1-2 седмици."

No comments!


Еленко Ангелов с голям апломб  се хвали как разпознава лъжците защото е с изострена интуиция. Чудно как не е разбрал, че Деян Колев е пропаднал наркоман. Или може би точно заради това е въртял общ бизнес с него.  В един миг Деян изчезна от живота на Еленко. Никога не го е имало и никой не задава неудобни въпроси какво стана с великото им приятелство. 




Еленко и Деян в "Споделено с Камелия".






А ето как Деян Колев отмаря между интергалактическите битки :



Нова телевизия изтриха всички клипове в интернет с Деян Колев при гостуванията си при Гала.


Интересна история в тази статия за Деян Колев:
http://www.blitz.bg/news/article/123278



"Страхувам се за живота им заради заплахите на “индиговия генерал”, споделя художничката...

Художничката Галя Баръмова е родена преди 48 години в Ловеч, но по-голяма част от живота си е прекарала в Бургас.

Трудният живот у нас я принуждава през последните години да вкуси горчивия гурбетчийски хляб в далечна Германия.

С Галя се срещаме в Бургас. Неотдавна двете й дъщери, които работят и живеят в София, са имали кошмарно преживяване, и тя е пристигнала тук, за да успокои ужасените момичета:

- Галя, какво те накара да се обърнеш към „ШОУ”?
- Двете ми дъщери – на 19 и на 22 години, неотдавна са преживели истински кошмар. Главното действащо лице в него бил експертът по биоенергетика и рейки мастер Деян Колев. Преди време той се самопровъзгласи за индиго личност от първа вълна и вкара единствената по рода си у нас аура камера, с която заснема аурите на хората. Потърсих „ШОУ”, който е един от най-четените вестници в България, защото искам много хора да разберат истината за духовния център „Сириус”, където Деян Колев уж открива децата-индиго. Искам всички, които се оставят в ръцете на този мегаломан, който се самопровъзгласи, че

работи „Бог”,

да се замислят дали могат да му поверяват здравето и живота си!

- Къде, кога и как се пресичат пътищата на твоите щерки с “виолетовия генерал” и автор на книгата "Аурата на България" Деян Колев? Да не би той да е решил, че дъщерите ти са индигови деца?
- Не, той ги изкара, че са проститутки! Но да карам по ред. В Ловеч имах много близка приятелка – Кина. Моите дъщери израснаха заедно с нейното момиченце и го чувстваха като сестра, а на Кина гледаха като на втора майка. По професия тя е рехабилитатор и заедно с дъщеря си замина за София. Деян Колев, който също е от Ловеч, им беше кръстник и те започнаха да работят в неговия Духовен център „Сириус” – Кина прави аура масажите и масажите за рейки терапията. 

В столицата моите момичета продължиха дружбата си с Кинината дъщеря, а чрез нея се запознаха и с Деян Колев.

- Какво се е случило по-нататък?
- Със свои приятели дъщерите ми щели да ходят на дискотека, поканили и момичето на Кина. Като разбрал за поканата, Деян веднага я нападнал: „Ти ще ходиш в „Син сити”, за да ставаш проститутка!” След дискотеката децата се прибрали. Но към 2:30 през нощта Деян Колев звъннал на голямата ми дъщеря. С много странен глас – като на пиян или дрогиран, той започнал да ломоти, че кръщелницата му е много зле, повръща кръв и иска да види дъщеря ми. Тя се изплашила много, но не разбирала какво точно й говори „индиговия генерал” и поискала да се чуе с майката на приятелката си. Колев й казал: „Кина е надрусана, не знае къде се намира и не може да говори!”. Ужасена от думите му, дъщеря ми решила, че Деян Колев е полудял, и му затворила телефона. В 2:40 ч. обаче той позвънил и на по-малката ми дъщеря и разговорът се повторил. За разлика от сестра си, тя се хванала на думите му и веднага тръгнала към офиса му в нова луксозна сграда до Зимния дворец, където той живее заедно с Кина и дъщеря й. На стълбищната площадка я чакала приятелката на Деян Колев. Появила се и Кина. Поканили дъщеря ми да влезе. С неадекватен глас Колев се обърнал към нея: „Вие защо искате да правите моята кръщелница проститутка?”. И докато обиждал по-малката ми щерка, че двете със сестра й са курви, взел да я натиска по гърлото с пластмасов профил за дограма

и да я души.

Шокът на дъщеря ми бил пълен, когато забелязала, че освен чаши и бутилка с уиски, на масата имало и някакъв бял прашец, както и капки кръв. От белия прах имало и по устата на „специалиста по енергийни корекции” и предводител на духовния център „Сириус”. Дъщеря ми разбрала, че си има работа с пиян и надрусан, и се ужасила, когато той й заявил: „Ти оттук няма да излезеш!”. След това взел да я опипва по лицето, да й гледа очите, завирал се в косата й, по някакъв перверзен начин взел да й диша във врата, а накрая й казал:

„Искаш ли да те изнасиля,

тук пред тези три жени, те няма да направят нищо!” Отново повторил заплахата си, а поведението му било като на психопат. От несвързаните му приказки обаче се усещало, че е по-агресивно настроен към по-голямата ми щерка.

- Деян Колев защо се е дразнел, че дъщерите ви ще заведат кръщелницата му на дискотека – да не е очаквал тези млади момичета да отидат в манастир примерно?
- Малката ми сподели: „Мамо, бях изумена – той вдигаше скандали на приятелката ми, казваше й, че в дискотеките навсякъде има наркотици – по масите, в тоалетните, и всички се дрогират, а всъщност се оказа, че дрогата е при него!”...

- И всичко това се е случило пред очите на вашата приятелка Кина?! Дъщеря ви сподели ли ви как е реагирала тази жена?
- Точно това е шокирало моята дъщеря. Това шокира и мен: не можем да си обясним как Кина, която е на моята възраст, при това майка, може да върши подобни неща пред очите на детето си?! Аз останах дваж по-шокирана, когато разбрах, че Деян Колев викнал на Кина: „Хайде, шмъркай, ма!”. Когато ми разказваше това, дъщеря ми сподели, че в началото дори не повярвала на ушите си – помислила си, че Колев нещо се шегува. Известно време и Кина не реагирала, но после извадила изпод масата банкнота от 100 лева, навита на фунийка... Дъщеря ми беше адски разстроена, когато ми говореше за тези неща. Затова се върнах в България и дойдохме в Бургас, за да я откъсна от София - тя не смее да стои вкъщи, не смее да излиза, не смее нищо да прави! И аз се страхувам Деян Колев да не посегне на живота на моите деца – знае ли се какви мисли могат да минат през главата на такъв човек? Не мога да си обясня какво се е случило и с моята приятелка, на какво се дължи тази тотална промяна у нея. Смятам, че някой е промил мозъка й!"

2 коментара:

  1. http://www.blitz.bg/article/32237

    ЕЛЕНКО АНГЕЛОВ
    ОТВАРЯ ЕНЕРГИЙНИ ВРАТИ НА РЕПТИЛИТЕ.СЛЕД ТАКЪВ СБЛЪСЪК С НЕГОВИТЕ ГОСПОДАРИ СЕ СЪБУДИХ В БОЛНИЦА СВЕТА АНА В СОФИЯ.
    ОРГАНИЗИРА ВНОСА НА АМЕРИКАНСКАТА АУРАКАМЕРА КОЯТО Е С ЧИП ЗА ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ НА САТЕЛИТИТЕ НА НАСА ЗАЕДНО С ТОДОР ТОДОРОВ И АСЕН АСЕНОВ ХЕРМЕСА.
    ПОДПИСА ДОГОВОР С НОВА ТВ -НА КАФЕ И МЕ ПРЕЦАКА.
    ВСИЧКО ВЪВ ВТОРАТА МИ КНИГА "ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА"
    ДЕЯН КОЛЕВ

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Всъщност, чипа е в главата на Деянчо Колев и е директно свързан с кораба майка от Сириус!

      Изтриване