понеделник, 10 декември 2012 г.

Какво казват за Еленко по форумите

http://www.kaldata.com/forums/topic/183624-%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE-%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D1%82%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D1%83/

badsector: "Една позната ходеше при него да й отпушва чакрите. Според мен търси сензация, за да изкара някой лев."

npn: "Може би бях първия човек, който разобличи Еленко. Тогава окнелето, все още беше на почит в екс нета и съответно получих пермнанентен банан за "нахалството" си. Признавам, че тези които са следвали психология са от най-изтънчените лъжци и манипулатори. Покрай окнелето доби известност и една друга личност, Деян Колев, който е доста по-тежък случай. Имам позната, която е заплашвал с мутри, ако не успее да продаде книгите му в книжарничката си. Чудя се, кога ли огън ще изогри тая държава и всички мошеници в нея. Аз съм се прежалил да изгоря покрай тях."


http://frognews.bg/news_33300/Elenko_Angelov_Pametnikat_na_Levski_e_masonski_gerbat_ni_-_na_Rotshild/

Тетевенска: "Не мога да разбера, как един преписвач на чужди творби, като този господин получи такова медийно внимание. Всичко е взел наготово, това което казва е отдавна говорено и обяснявано преди повече от 20 години! Не знам с какви рептили се бори от детството си, но знам как добре му влизаше ракийката в Тетевен и вярвайте темите които тогава дискутираше далеч нямаха нищо обшо с паранормалното."

Валентин Иванов: "Този смешник няма никакви собствени теории. Всичко, което казва са писания на Западни конспиративни теоретици. Той просто ги чете, превежда ги, представя ги като свои и си придава важност, че е "посветен". Не стига, че самите теории са глупости, ами и той им краде авторството."

сол ташак на мутретата"Не е първия селски псевдо-интелектуалец и душевно болен-използван и толериран от манипулативни медии и мутрички, около които се подвизава с мазните си за мервените мутри теории. Айде, че ще вземе да се ажитира момчето-да мисли, че всички масони и слуги на Рокфелер сме се обединили срещу него нещо."

отегчен"Просто момче-селянче-полудяло докато изчете няколко долнопробни книжки. . . не е първия който забавлява мутрите от бълг-руската мафия като ни продаваалтави еклектични небивилаци. . . по скоро- генерализирани хаховщини-срещу почерпка и толериране в медиите от мутри"

/: "Верно-не всички луди се радват на такава публичност- тоя-при това без да пее и танцува още . -Странно-явно алтавиите му теории се толерират. Явно шатгавите теории срещу юдо-империалистите се толерират още пред тези за руска мафия в бг. Тоя едва ли си дава и сметка-, но е гот при Гала-отколкото публиката да му е само в двора на 4-ти кирометър."



http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,4485.3045.html

sidewinder:"Много комерчески подхождаш, Еленко! Какви са тия 35лв. Направи го безплатно като си толкова загрижен за колективното щастие на хората.
....
99% от това, което пропагандира Еленко съм го срещал в други източници и те съществуват много преди той да се сети за тях. Какви гении, какви тайни? Както обичам да казвам, книгите са написани вече.

Преди няколко дни си говорихме с един приятел и обсъждахме кой какви книги чете. Споделих му, че се заплесвам по езотериката. Той ми рече - "Ок, това е добре, но се пази от сектите". Аз го попитах каква е дефиницията за секта според него. За моя изненада той ми каза следното: Пълнят ти главата с разни неща и на края ти искат пари... Еми това започва да ми заприличва на същото." 



Няма коментари:

Публикуване на коментар