неделя, 18 ноември 2012 г.

Еленко одобрява облъчване с радиация... стига да е руска.

  Познайте дали представителят на руските тоталитарни секти (на Анастасия и на Виссарион) Еленко Ангелов е против руските енергийни проекти!  Можете ли да си представите, че Еленко ще жертва руските си приятели заради някакви си радиоактивни отпадъци, които ще се съхраняват в България за вечни времена? Не очаквайте коментар от Еленко и за скандалното руско гориво, заради което АЕЦ Козлодуй без малко не достигна до много сериозна авария.




Но какво може да се очаква от човек, който не за първи път е показвал добро отношение към руската радиация погубила живота на не един българин.


Еленко винаги е демонстрирал топли чувства към фамилията живкови като го е казвал в прав текст за Тодор Славков (в пошлото предаване "xМилионер търси съпруга"). За дядо му си е позволявал да го цитира, но винаги с добро чувство.

Как ви се струва факта, че пазителя на небето и земята от отровните натовски пръскалки мълчи за фаталното и реално облъчване на българското население през 1986г.? Тогава, неговия любимец, Тодор Живков след като е получил доклада за сериозността на обстановката е казал "Ще си мълчим". С което е обрекъл хиляди хора на мъчителна смърт. Защото е било нужно да се вземат минимални предохранителни мерки за да се предпази населението.

Защо Еленко се връща с векове назад за да рови за "доказателства" за вината на американците във всичко на света, а не обелва и една едничка дума за престъплението "Чернобил"? Напротив той демонстрира най-топли чувства към фамилията, която съсипа здравето и живота на хиляди българи!

Така че нека не се заблуждаваме! Мълчанието и липсата на интерес на Еленко по определени важни теми за България доказва колко безпринципен и нагъл човек е той. А това, че Еленко така масирано присъства на екрана и във всички останали медии трябва да ни светне лампичката, че той работи за хората с пари и власт в България.


 Къщата на Р.Овч. в село Саранци. 

Видния енергетик Румен Овчаров, чието име "смелият" Еленко Ангелов не смее дори да спомене, е осребрил много добре здравето и високите сметки за ток на българския народ.

Само да не си помислите, че това е единствения дом на руския атомен енергетик Р. Овч. Не-е-е-е, в София уют му осигурява и мезонет от 381 м2.

Ма то не било толкова лошо да си адвокат на Росатом :) Еленко никак не е прост!

Няма коментари:

Публикуване на коментар